Актьорът Матю Пери, който почина миналата събота на 54-годишна възраст, е

...
Актьорът Матю Пери, който почина миналата събота на 54-годишна възраст, е
Коментари Харесай

На частна церемония в тесен кръг погребаха звездата от „Приятели“ – Матю Пери

Актьорът Матю Пери, който почина предходната събота на 54-годишна възраст, е заровен в петък в гробище в Лос Анджелис с гала, на която са участвали родственици и сътрудници от хитовия ефирен сериал от 90-те години " Приятели ", съобщи Ройтерс, като цитира американски медии, написа Българска телеграфна агенция.

 

Опечалените се събрали на гробището " Форест Лоун " в Холивуд, на по-малко от километър от студиото на " Уорнър брадърс ", в което е снимана продукцията. Много холивудски звезди, измежду които Майкъл Джексън, Люсил Бол и Елизабет Тейлър са положени в това гробище.

 

Пери, който играеше Чандлър Бинг в " Приятели " от 1994 до 2004 година, беше открит мъртъв в дома си в Лос Анджелис - вест, потопила в тъга почитателите и сътрудниците му.

 

Петимата артисти, взели участие дружно с Пери в сериала, отдадоха респект със взаимно изявление в началото на седмицата, в което обявиха, че са " изцяло опустошени от загубата ".

 

Медиите, в това число Ти Ем Зет и " Пейдж сикс " оповестиха за погребението в петък, като разгласиха направени от огромно разстояние или от въздуха фотоси на присъстващите.

 

Всичките звезди от " Приятели " - Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър - са били там, заяви Ти Ем Зет.

Общо към 20 души, облечени в черно, се бяха събрали към гроба на Пери.

 

От гробището не са дали отговор на питане на Ройтерс за удостоверение.

 

Причините за гибелта на Пери предстои да бъдат открити, откакто са подготвени резултатите от аутопсията и токсикологичните проучвания.

 

Смъртта на артиста настъпи една година след публикуването на записките му - " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо ". В книгата той разказва десетилетната си битка с пристрастяването към болкоуспокояващи лекарства и алкохол. Тогава той съобщи, че е бил е изтрезнял от към 18 месеца.

 

В петък беше създадена фондация на името на Матю Пери, която ще поддържа хора, борещи се със зависимости, напомня Ройтерс. 

 

 

  

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР